Om våra lån

LÄTT ATT FÅ

Vår ansökningsprocess är helt onlinebaserad och du identifierar dig via din företagsbank. I nuläget så fungerar ansökningsprocessen för alla de stora bankerna som SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank och vi hoppas kunna addera fler banker och alternativa sätt att identifiera sig inom kort. Identifieringen via din bank tillhandahålls av ett svenskt företag som heter Instantor AB. Du kan läsa mer om hur det fungerar på deras hemsida www.instantor.se. Tack vare vårt välutvecklade kreditbedömningssystem kan vi godkänna och välkomna nära 90% av alla Sveriges småföretagare som kunder till oss. Vi välkomnar alla bolagsformer som handelsbolag, enskild firma, kommanditbolag och aktiebolag.

Att ta ett företagslån hos oss är ett bra alternativ för dig som behöver tillgång till pengar snabbt för att slippa gå till din bank eller sälja din faktura.

BRA ATT HA

Med en företagskredit hos oss så har du alltid en buffert för oförutsedda utgifter eller försenade intäkter. Genom ett enkelt uttag på din kredit som du gör på Mina Sidor så har du pengarna på ditt bankkonto inom 24 timmar. Efter tre månadsinbetalningar så kan vi höja din kredit upp till 50 000 kronor. En ansökan om ökad kredit ställer du till vår kundtjänst. Du betalar bara ränta på den kredit du utnyttjar. Du väljer själv avbetalningstakt, från lägst att betala till att återbetala hela lånet.

ENKELT ATT AVSLUTA

För att göra det så enkelt som möjligt att avsluta sin kredit så kräver vi inget uppsägningsbrev eller liknande. Det enda du behöver göra för att avsluta ditt företagslån är att betala av din kredit i sin helhet. Vill du behålla krediten så kan du betala av allt utom 1 kr. Då har du tillgång till din kredit när du behöver den. Om du avslutat din kredit så behöver du göra en ny ansökan och du behandlas då som en ny kund.


RING UPP OSS

Vår kundtjänst når du på telefon Måndag till Fredag 8:00 - 19:00

08-46501932

KONTAKT VIA E-POST

Vår kundtjänst når du på e-post Måndag till Fredag 8:00 - 19:00

kundtjanst@kreditlinan.se