Så gör du

NY KUND

1

Välj kreditbelopp

2

Fyll i en låneansökan

3

Identifiera dig och ditt företag genom att logga in på din företagsbank. (old text Logga in på ditt företags internetbanks-konto med hjälp av Instantor)

4

Vi genererar ett kreditbeslut baserat på uppgifterna på ert företags bankkonto samt en företagsupplysning från Bisnode Kredit AB

5

Vi kontrollerar även att du har rätt att teckna firman ensam. Om din ansökan behöver kompletteras med flera firmatecknare blir du kontaktad av vår kundtjänst.

6

Vid en godkänd kreditansökan betalas pengarna ut direkt till ditt företags bankkonto. Beroende på bankernas clearingtider kan det ta upp tom 1 dygn innan du har pengarna på kontot. (old text Vid en godkänd kreditansökan betalas pengarna ut till ditt företags bankkonto. Beroende på bankernas clearingtider kan utbetalningen till ert konto dröja med upp tom 1 dygn.)

BEFINTLIG KUND

1

Gå in på Mina Sidor

2

Använd ert organisationsnummer och lösenord för att logga in.

3

Ansök om en ökad limit

4

Vi gör en kreditbedömning baserat på din betalningshistorik hos oss och på en företagsupplysning från Bisnode Kredit AB.

5

Vi kontrollerar även att du har rätt att teckna firman ensam. Om din ansökan behöver kompletteras med flera firmatecknare blir du kontaktad av vår kundtjänst.

6

Vid en godkänd kreditansökan betalas pengarna ut till ditt företags bankkonto. Beroende på bankernas clearingtider kan utbetalningen till ert konto dröja med upp tom 1 dygn.


OM INSTANTOR

Med hjälp av Instantor kan du identifiera dig och styrka din betalningsförmåga på ett enkelt och säkert sätt. Instantor använder samma säkerhetslösningar som Sveriges ledande banker och all data är krypterad enligt branschstandard. Varken vi eller Instantor har tillgång till dina inloggningsuppgifter. Du kan således känna dig trygg med att använda Instantor! Läs mer på www.instantor.com

Instantor Svenska from Opacity.sthlm on Vimeo.